Categorías
Actualitat Noticies

Un sopar de la Nit de Nadal per a tothom

Per a les festes de l’any 2017 Fra Roger i Cárites tornen a juntar els seus esforços per a fer un «Sopar de la Nit de Nadal per a tots», amb la participació de 14 cuiners i restaurants, 5 empreses i diversos voluntaris d’ambdues entitats, coordinats per Antoni Aguiló.

MENÚ: Oliaigua d’hivern, acompanyat d’un bunyol de formatge amb una punteta de figat; Pilotes amb salsa de safrà, una elaboració inspirada en la recepta núm. 17 del llibre Art de la Cuina de Fra Roger; i Greixera de patata

CUINERS: Miquel Mariano Vadell (Ca N’Aguedet, retirat), Dani Florit (Ca N’Aguedet), Joan Bagur (Rels), Tolo Carrasco (Ses Voltes – Grup Recibaria), Patrick James (Pan y Vino), Silvia Anglada (Es Tast de na Silvia), Felip Llufriu (Mon), Joan Puigpelat (Cafè Marés), Dani Mesquida (chef privat), Oriol Castells i Marco Collado (Ses Forquilles – Rais), Sol Pons (Hotel Jardí Ses Bruixes), David Coca (Sa Llagosta – Ses Salines), Laura Garriga (Es Festuc)

PROVEÏDORS: Agroilla, Omar Zola – iSafra, Sa Cooperativa del Camp, Cooperativa San Crispín, S’Hort des Pont, Menaje Menorca

Fra Roger i Cáritas Menorca van promoure l’any 2016 l’acció solidària «Un Sopar de la Nit de Nadal per a tots», amb la col·laboració de diversos cuiners i cuineres, i proveïdors de producte, donant així continuitat a una iniciativa que havia duit a terme el cuiner Doro Biurrun durant els darrers anys a la zona de llevant de Menorca. Per tal de poder arribar a més persones necessitades, Doro va plantejar a Fra Roger coordinar l’acció juntament amb Cáritas, i que aquesta tingués un àmbit insular.

Els cuiners van elaborar 350 menús que van lliurar a Cáritas per a la seua distribució entre les persones i famílies necessitades per al sopar de la Nit de Nadal, a través de les difernts parròquies. El menú va consistir en crema de verdures amb aroma de formatge de Menorca, bè estofat amb fruites, i brownie de xocolati.

Els cuiners que van participar van ser: Tomás Cano (Royal Son Bou), Lidia Barber (Es Bruc), Miquel Mariano, Miquel Sánchez (Smoix), Sol Pons (Hotel Jardí Ses Bruixes), Joan Bagur (Rels), Ses Voltes Espai Gastronòmic, Patrick James (Pan y Vino), Carlos Juanico (Chef Juanico), Sonia Sintes (blog Simfonia al meu rebost), Doro Biurrun (Terra), Dani Florit (Ca N’Aguedet), Silvia Anglada (Es Tast de na Silvia)

Els proveïdors son: Sa Cooperativa del Camp, Cooperativa San Crispín, Agroilla, Formatges Quintana, S’Hort des Pont, Menaje Menorca i Diskont

Aquí pots veure la notícia que va emetre IB3 Televisió 350 Menús Solidaris i a continuació, un video amb les fotos de la jornada de repartiment dels menús:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21