Categorías
Actualitat Noticies

ACTIVITATS D´UN CAP DE SETMANA INTENS. ABRIL, DIES 7 i 8.

Fira Arrels 2018 i Fira ProTurisme Menorca 2018

Intens el cap de setmana dels dies 7 i 8 d´abril, a on hem col·laborat en dos esdeveniments importants per l´ illa.

FIRA ARRELS 2018

Mercat del Peix. Ciutadell

El dissabte dia 7, ha tingut lloc al Mercat del Peix de Ciutadella, la presentació d´aquesta Fira de Producte Local i Cuina de Menorca, amb la qual col·laborem, que es desenvoluparà els propers dies 14 i 15 d´aquest mateix mes al Recinte Firal de Mao.

Durant l´acte, el públic assistent ha pogut veure el vídeo promocional de la Fira, i han pogut gaudir d´una demostració i tast de cuina de producte local, gràcies a la participació del cuiner Victor Bayo i de l´empresa Bolets de Menorca.

En el tast, hem tingut l´oportunitat de provar algunes varietats de bolets, acompanyats amb ratjada, verdures i maonesa de safrà,  a més d´unes pilotes amb salsa d´ametlla, ambdós casos, amb una molt bona acceptació per part dels assistents. Un avanç, del que serà aquest important esdeveniment.

Tast de Bolets

FIRA PROTURISME MENORCA

Fira ProTurisme Menorca 2018

El diumenge dia 8, dintre els actes organitzats per aquesta darrera jornada de la Fira ProTurisme Menorca que ha tingut lloc a Alaior durant els dies 6 al 8, Fra Roger ha portat a terme, juntament amb Borja Matoses, la conferència “La Innovació en la Sostenibilitat, del Camp a la Taula”. Una molt interessant exposició del ponent envers el passat, present i futur de la gastronomia i la sostenibilitat, que tant en boca està en aquests moments. Un luxe, haver pogut comptar amb aquesta aportació.

Conferència «La Innovació en la Sostenibilitat» Borja Matoses.

Per tancar l´acte, i amb la col·laboració del cuiner Tolo Carrasco de Es Port Restaurant de Ciutadella , hem tingut l´oportunitat de gaudir d´un tast de producte local, amb l´elaboració d´una base elaborada en blat de xeixa, ruca, formatge de Menorca i un falset de sobrassada, el que s´ha anomenat sobrassada sense carn. Realment exquisit.

Tolo Carrasco

En definitiva, un cap de setmana intens.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21