Categorías
Actualitat

Un cap de setmana saborós.

La Fira Arrels 2018 ja es aquí.

http:/https://youtu.be/Dq0rCXT-E3s

Durant aquest cap de setmana, els dies 14 i 15, tindrà lloc la segona edició del esdeveniment gastronòmic que reunirà productors locals, xefs de l´illa i xefs estatals i internacionals de renom. Serà un cap de setmana de producte local i cuina de Menorca, tècniques i receptes.

La Fira estarà formada per una selecció de productes i productors de qualitat, productes que podrem comprar directament en els estands que compondran el certamen.

Fira Arrels 2018 Menorca
Fira Arrels 2018. Presentació Ciutadella.

A més del apartat dels expositors, a Arrels hi trobarem tres espais d´ activitats per grans i petits. Un aula de cuina, un aula de tast i un aula Infantil.

En la primera, comptarem amb un numero important de demostracions de cuina en directa de la mà de reconeguts professionals.

A l´aula de tast, hi trobarem un espai reservat per a les activitats dels expositors a on podrem gaudir de tastos i maridatges dels productes amb distintius de qualitat que estaran presents a la fira.

A l´aula infantil, els més petits podran experimentar el mon de la gastronomia en format tallers de cuina.

En definitiva, una fira que va molt més enllà. Una fira que es converteix en una oportunitat per conèixer els productes locals més tradicionals i el més nous. Integrant-los en les relacions comercials d´aquesta illa i posicionar Menorca com a destinació de primer ordre en l’àmbit agroalimentari i gastronòmic.

No deixis que t´ho expliquin, gaudeix de la fira, gaudeix de la cuina de Menorca, gaudeix del producte local.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21