Categorías
Actualitat Receptes Km 0

Musclos del port de Maó amb salsa de formatge (Tomás Cano)

El mes d’abril farem «Musclos del port de Maó amb salsa de formatge de Menorca». Els farà Tomás Cano, xef executiu de Royal Son Bou Family Club, que diu que “He escollit el musclo perquè és un producte molt menorquí. Ara comença la temporada i ofereix als plats un sabor molt intens a mar”. És un nou video de la sèrie «12 mesos 12 mossos» patrocinada pel Departament de Projecció Econòmica del Consell Insular de Menorca. Una recepta «Made in Menorca», que teniu aquí:

Ingredients:

Musclos del Port de Maó – 300gr, Formatge de Menorca curat – 100 gr, Formatge de Menorca semicurat – 100 gr, Vi blanc – 0,2 l, Crema de llet – 0,3 l, Sal, Pebre Negre, Aigua i Herbes aromàtiques.

Elaboració:

En primer lloc netejam els musclos i els cuinam al vapor, amb un poc d’aigua, sal i pebre negre. En un altre recipient elaborarem la salsa de formatge. Agafarem dos trossos de formatge, un curat i l’altre semicurat, i els tallarem a trossos petits. Llavors els posarem dins la cassola, hi afegirem una mica de vi blanc i començarem a fondre el formatge a foc lent. És important no deixar de remenar per evitar que la salsa s’aferri. Quan el formatge estigui ben fus, afegirem la crema de llet i seguirem remenant fins que la salsa arribi a l’ebullició. Una vegada acabada la salsa posarem els musclos en un plat (només amb la closca que conté la carn) i els hi posarem la salsa de formatge per damunt. En darrer lloc decorarem el plat amb alguna herba aromàtica de temporada, com pugui ser l’alfàbrega, o també el porradell.

Aquí tens la pàgina gastronòmica al Diari Menorca, amb la recepta, el curriculum d’en Tomás Cano, un article sobre els musclos del port de Maó i les referències sobre aquest producte a la web Agroxerxa: 12m12m Tomas Cano abril pagina Diari Menorca

Aquest és el video de la recepta:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21