Categorías
Actualitat Noticies

Arròs de la terra i glosa, al festival Menorca Sona a Maó

Arros Terra M Sona

El dissabte 11 de juny a les 12h30, en el marc del Festival Menorca Sona M-Sona, a la plaça de la Constitució de Maó, els xefs Miquel Mariano i Josep Borrás, dels quasi mitics restaurants Ca N’Aguedet i Rocamar, respectivament, han fet arròs de la terra i, mentrestant, alguns membres del col·lectiu Soca de Mots han glosat sobre els ingredients i el procediment que han seguit els cuiners per a fer aquest plat, emblema de la cuina tradicional menorquina. En acabar, tots els assistents l’han pogut tastar. Fra Roger ha fet 150 racions i s’han acabat totes. Entre els presents hi havia gent de fora que s’ha interessat per l’arròs de la terra. L’activitat ha comptat amb la col·laboració de Sión Bosch, Sonia Sintes, Rosa Rotger i Miquel Mariano Pons, membres de la junta directiva de Fra Roger.

Aquí pots llegir un extens article sobre Arròs de la Terra

Arros Terra i Glosa a M Sona

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21