Categorías
Actualitat Noticies

Fra Roger participa al Tasta Es Migjorn de tardor

Per segon «curs» consecutiu, i donat l’èxit que van tenir les nostres activitats en el curs passat, Fra Roger participarà al Tasta Es Migjorn, un programa de dinamització del municipi que promou l’Ajuntament i que gestiona Sa Xaranga. Aquestes son les activitats previstes per a aquesta tardor:

Dissabte 17 d’octubre a les 11h. Taller infantil de postres. La bloguera i cuinera Ague Pons Villalonga, autora del blog «Ses cuinetes d’Ague», va mostrar als fillets i filletes a fer, de forma fàcil i divertida, unes «Bolles dolces de pastanaga i coco»

Tasta Migjorn taller infantil postres

Dissabte 31 d’octubre, Cuina de Tots Sants. A les 11h, bunyolada al Club de Jubilats, i a les 12h en Bep Al·lès, gastrònom, autor i editor de llibres de gastronomia,  presentarà el seu llibre «Sa cuina des poble de Menorca. Rebosteria i pastisseria», i en Llorenç Coll Moll, de la Pastiserria Moll de Ciutadella, farà panellets de diferents sabors.

bunyolada fent panellets bep alles llibre

Dissabte 7 de novembre a les 11h30. Cuina amb bolets. Tres cuiners van elaborar 3 plats amb bolets de Menorca, en col·laboració amb el Centre Micològic de Menorca «Doctor Saurina», que van anar a cercar-los i els van aportar per a la demostració gastronòmica. Bep Lluis Melis, president del Cercle Micològic, va explicar les varietats de bolets que es poden trobar a Menorca, el seu ús a la cuina, els casos de toxicitat, etc; una xerrada molt interessanat, que va ser seguida i aplaudida per el gran nombre d’assistents, que quasi omplien la plaça del Peri des Migjorn. Després, els cuiners van començar amb les seues elaboracions.

tasta bolets 3 xefs  tasta bolets micomenorca  tasta bolets crema

Tomás Cano (Royal Son Bou, Alaior), va fer un «Cremós de patata amb sobrassada i lleterols (bolet)»; Victor Corchado i David Domínguez  (Agua – Can Faustino, Ciutadella), van fer una «Fideuà de ceps i cames seques, amb maonesa de bolets» i «Ou trufat amb bolets» ( més coses, mira la recepta més avall). Mentre cuinaven, el secretari de Fra Roger, Antoni Juaneda, va explicar qui era Fra Roger, la seua cuina, les receptes de Art de la Cuina, i les activitats de l’associació. En acabar de cuinar, els assistents van poder degustar totes aquestes el·laboracions i les van ben disfrutar, pels comentaris que feien. Aquí tens la recepta de l’ou trufat amb bolets: Ou trufat amb bolets recepta

tasta bolets ou

Aquest és el cartell del Tasta Es Migjorn de tardor:

Tasta Migjorn 2 cartell

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21