install zoom meeting for windows 10 - install zoom meeting for windows 10 download zoom windows 10 for pc download zoom for pc windows 11 pc requirements for zoom - pc requirements for zoom zoom meeting app price zoom cloud meeting app for pc online zoom client for meeting download
Categorías
Actualitat Receptes Fra Roger

Un capó mig rostit i mig ab sopa (68), per Oscar Torrens

El xef Oscar Torrens, del Restaurant S’Amarador del port de Ciutadella, ens fa la seua versió de la recepta núm. 68 de Art de la Cuina, «Un capó mig rostit i mig ab sopa», en la que Óscar substitueix el capó per la guàtlera, perquè és una au més petita amb la què es pot treballar millor. El xef fa la seua interpretació i hi posa el seu toc personal addicional, presentant el plat de dues maneres diferents: de forma tradicional, com ho cuinava Fra Roger, amb les guàtleres senceres, i amb les aus quartejades. Diu que va elegir aquesta recepta perquè li va cridar molt l’atenció que contingués dues coccions en el mateix plat, una tècnica que es considera una innovació.

Elaboració:

Agafem quatre guàtleres, dues les deixem senceres i dues les quartejem. En aigua ben calenta bullim les guàtleres senceres i les cuixes quartejades. Els pits, els salpebrem i sofregim lleugerament. Llavors, els envoltem amb làmines de cansalada i comencem el procés de la sopa. Posem les guàtleres i les cuixes dins una safra, hi afegim llet, pa rallat, formatge semicurat i ho posem al forn (15 minuts a 180 graus aproximadament). Per obtenir una millor presentació, refinarem la salsa i llavors comencem la presentació dels plats: primer amb les guàtleres quartejades i després amb les senceres.

Ingredients:

• 4 guàtleres
• 6 làmines de cansalada
• Sal i Pebre
• 300 cl. De llet sencera
• 100 gr. De formatge semicurat de Menorca
• 40 gr. De pa rallat
• Oli d’oliva verge
• Patates al forn per acompanyar

Aquesta recepta forma part de les video receptes publicades a l’edició ditital del Diari Menorca

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.