will zoom run on windows 8 zoom meeting app download windows 10 download zoome zoom download desktop windows - zoom download desktop windows zoom cloud meetings windows 10 download why is my pcr test taking so long scotland - why is my pcr test taking so long scotland
Categorías
Actualitat Esdeveniments Noticies

A Fra Roger ens sumem a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus #ewwr2018

Taller de cuina d´aprofitament. Setmana Europea d´aprofitament de Residus.

 

Amb motiu de la celebració de la SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS #EWWR2018 en la que el Consorci de Residus i Energia de Menorca promou accions de prevenció de deixalles mitjançant diverses activitats, des de Fra Roger ens sumem a aquests actes amb l´activitat TALLER DE CUINA D´APROFITAMENT.

IMG_0455
En el transcurs d´aquest, que es celebrarà el dissabte 24 a la Sala Sant Josep de Ciutadella, entre les 12 i 14 hores, comptarem amb la col·laboració de na Silvia Anglada, que ens presentarà i elaborarà dues receptes basades en l´aprofitament dels aliments.

F241141F-2EA0-4100-B60D-FEF89F67A4AA

Els assistentes, aprendran idees i consells per evitar malbaratar menjar a més de poder gaudir d´un tast de les receptes elaborades durant aquest acte per na Silvia.

fullsizeoutput_24bd

En resum, una oportunitat per saber aprofitar al màxim els aliments, evitar malbaratar menjar, i conèixer de més prop uns dels referents actuals de la cuina a Menorca, com es na Silvia Anglada

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.