Categorías
Actualitat Noticies

Cooking Films al Mercat d’es Peix de Ciutadella

Després de l’èxit del Cicle de cinema i gastronomia, organitzat pel Festival de Cinema de Menorca i l’associació Fra Roger, vam repetir l’experiència en un altre format i ubicació. Va ser durant la setmana del festival, del 17 al 22 de juliol, a la peixateria de la plaça del Mercat de Ciutadella .

Es van projectar a una pantalla grossa de televisió diferents seqüències de les pel·lícules que van formar part del Cicle, i un cuiner/a va fer un show cooking elaborant una tapa o platet que els assistents van poder tastar, amb dues cervesses o refresc, tot per 4€. Totes les sessions van ser de 11h a 12h30 a la peixateria del Mercat, i aquests van ser els dies, els cuiners o cuineres, els restaurants i les tapes o platets

Dimarts 18. Felip Llufriu (Mon Restaurant). Tea Time: Creación 57 de La Menorquina en versió Món, amb crema gelada Farggi

Dimecres 19. Sandra Juaneda (Xiringo Cala Blanca). Un viaje de 10 metros:  Korma de Ratatouille

Dijous 20. Joan Bagur (Rels Restaurant). Priorat: Sopa freda de betarràvec, crema de iogurt i herbes fresques

Divendres 21. Tolo Carrasco  (Desport Terra). Guerra de vinos: Cioppino amb mini ensalada al chardonay; una sopa de peix i marisc, que es feia a Italia i que els emigrants italians van dur a California on li van afegir llimona i altres coses i la van popularitzar.

Aquest dia es va produir una situació fantàstica. Van venir dues al·lotes americanes i quan lis vam explicar perquè haviem fet aquest plat, van contar que elles eren de pare italià emigrat a California, i cada setmana feia la sopa Cioppino, i van deixar testimoni a aquest video:

Dissabte 22. David Domínguez i Matías Salvia (Restaurant Fuego – Can Faustino). El Festin de Babette: Guàtlera a baixa temperatura, milfulls de foie i festuc amb làmines de tòfona

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21