Categorías
Actualitat Articles

Vicent Vila, o la força innovadora d’un cerveser artesà, per Adolf Sintes

Adolf Sintes, membre de l’Institut Menorquí d’Estudis, i col·laborador actiu i apassionat de Fra Roger, cercant entre els plecs de la memòria ha arribat a la fàbrica artesana de cervessa Grahame Pearce, on ha conversat amb Vicent Vila i el seu equip, i n’ha tret aquest interessant article «Vicent Vila, o la força innovadora d’un cerveser artesà»… molt més que una narració de com es fa aquesta excel·lent cervessa artesana. Diu així:

Després de sis anys de producció de la Grahame Pearce, el valencià establert a Sant Climent no deixa de donar-nos sorpreses en la seva passió per la cultura de la cervessa i tot el seu món circumdant. Les seues cervesses, ben conegudes i valorades arreu de Menorca, són netament artesanes, sense additius, conservants ni pasteurització. En produeix de tres tipus clàssics, a base d’ordi. Però Vicent Vila no es conforma a seguir la rutina, sempre cerca noves possibilitats al voltant de l’escumosa beguda.

Pots llegir l’article sencer aquí: Vicent Vila o la forca innovadora dun cervesser artesa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21