Categorías
Actualitat Estudis

Les receptes de l’Art de la cuina a l’abast, per Núria Bàguena

Art de la Cuina taules resum 2016 B

Núria Bàguena, professora d’història i cultura gastronòmica, experta en patrimoni culinari, i gran coneixedora del receptari de Fra Roger, ha fet una feina excepcional, resumint i classificant les receptes de l’Art de la cuina per elaboracions i ingredients, facilitant així el coneixement, la pràctica i la divulgació de la saviesa culinària del frare franciscà que deixà un valuós llegat amb les 209 elaboracions gastronòmiques que conformen la seua obra.

Aquest treball, «Les receptes de l’Art de la cuina de Fra Roger resumides i classificades per elaboracions i ingredients» consta d’una presentació a càrrec del filòleg Andreu Vidal Mascaró, que va ser l’editor i l’autor de l’estudi introductori de l’Art de la cuina quan va ser publicat per l’Institut Menorquí d’Estudis; i la feina de Núria Bàguena, amb una introducció; una taula resum del receptari, amb el nom original de la recepta, un nom nou més descriptiu i una breu descripció del plat; i una taula d’elaboracions i ingredients que facilita molt la cerca del que es vol saber o cuinar.

Aquí tens el treball, que pots descarragar-te: ART DE LA CUINA Taules Resum 2016

Fotos de Marga Nuevo, del blog Per anar fent gana

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21