Categorías
Actualitat Noticies

Vota amb gust, les Receptes de Biosfera

La gastronomia d’una regió i, sobretot les receptes tradicionals, atresoren alhora la saviesa popular acumulada durant segles en l’ús dels recursos i els valors nutricionals i organolèptics dels seus productes. D’aquesta manera, les «receptes de s’àvia» poden reunir, en un senzill tros de paper, una valuosa informació guardada a través dels anys sobre l’elaboració d’un plat que, en degustar-lo, ens evoqui el saber de les tradicions i les aromes i els sabors peculiars de cada territori.

Per aquest motiu, la Xarxa Espanyola de Reserves de Biosfera ha emplaçat les reserves de biosfera que en formen part a engegar en els seus respectius territoris un procés de selecció i recollida les «Receptes de la Biosfera», amb l’objectiu posterior de recollir en un llibre les millors receptes tradicionals de les reserves de biosfera espanyoles.

En aquest marc, l’Agència Menorca Reserva de Biosfera, amb la col·laboració del Departament de Promoció Econòmica del CIM, de l’Associació Fra Roger, i del projecte Agroxerxa de l’IME, ha fet una selecció de les 20 receptes més representatives de la cuina menorquina, i ha posat en marxa una votació per a que tothom pugui dir quines son els seus plats preferits i puguem tenir les 8 millors Receptes de Menorca Biosfera, amb la intenció de contribuir a la recopilació de receptes tradicionals de l’illa de Menorca.

Participa! Entra a aquest enllaç i tria les dues receptes que més t’agradin de cada categoria (tapa/entrants, primers, segons i postres): VOTA AMB GUST

Entre els participants es sortejaran tres premis ben saborosos: un sopar per a dues persones, un lot de 5 llibres de cuina i un lot de productes de Menorca.

Vota amb gust Concurs

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21