zoom download on windows 10 zoominfo technologies inc stock price zoom meeting app link zoominfo extension zoom error code 5003 windows 10 - zoom error code 5003 windows 10 can't connect to zoom on laptop zoom australia download join zoom meeting with id & password generator
Categorías
Actualitat Receptes Km 0

12 mesos 12 mossos, novembre: estofat de bolets, gambes i crestes de gall

Recepta Felip Llufriu 12m12m

La sèrie «12 mesos 12 mossos», que patrocina el Consell Insular de Menorca, arriba al final amb un convidat i una recepta de luxe! En aquesta ocasió Felip Llufriu, xef de Mon Restaurant, mos mostra a cuinar un plat saborós de tardor: estofat de bolets, gambes i crestes de gall, que també duu peus i papada de porc. I com sempre… tots els ingredients, de Menorca i de temporada. Aquí teniu la recepta… Bon profit!

Ingredients: 16 gambes, 600gr de bolets de temporada ( murgula, rossinyol, moixernó…), 2 cebes, 300 gr de crestes, de gall confitades, 2u. de peus de porc cuits, 100 gr de papada de porc, pa torrat, i pinyons.

El·laboració: Treure el cap de les gambes, saltejar els caps i fer un caldo amb aquest procurant que bulli poc a poc durant 2 hores. Reservar. Picar la ceba i coure-la a poc a poc fins que es caramelitzi. Tallar a daus la papada i sofregir-la be fins que quedi ben torrada. Reservar. Saltejar els bolets i afegir la ceba, els peus de porc dessossats i tallats a trossets i la papada. Seguidament afegir les crestes de gall tallades, banyar-ho tot amb el caldo de gamba i deixar coure a foc viu fins que redueixi. Per un altre banda marcar les gambes, prèviament pelades, a la planxa. Disposar a la base del plat l’estofat. Damunt, col·locar les gambes, el pa torrat i uns pinyons torrats.

Aquí pots veure la pàgina gastronòmica publicada al Diari Menorca: Felip Llufriu pagina gastronomica DM i aquí tens el video de la recepta:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.