zoom install for all users - zoom install for all users join zoom meeting id and passcode - join zoom meeting id and passcode download zoom gratuit zoom meeting zoom meeting join meeting - zoom meeting zoom meeting join meeting install zoom cloud meeting app for pc
Categorías
Actualitat Receptes Km 0

12 mesos 12 mossos, Setembre: Mousse de carquinyol amb figues al forn

12m12m Mousse Carquinyol Dani Florit

Aquí teniu un nou capítol de la sèrie «12 mesos 12 mossos». En aquesta ocasió, en Dani Florit Sabater, xef del Restaurant Ca N’Aguedet (Es Mercadal), fa una recepta dolça, mos mostra a cuinar unes postres delicades i boníssimes: mousse de carquinyol de xocolati i figues al forn. I com sempre… tots els ingredients, de Menorca i de temporada! Aquesta és la recepta:

Ingredients: (fent clic damunt l’ingredient trobaràs tota la informació sobre el producte al portal Agroxerxa)

Per a l’elaboració del Mousse: 1/2 litre de nata, 6 blancs d’ou, 150 gr. de carquinyols de xocolata, 125 gr. de sucre

Per a l’elaboració de les figues al forn: Figues, Sucre, Canyella en rama, Moscatell i Aigua

Elaboració:

Per elaborar el mousse de carquinyol, en primer lloc s’ha de montar la nata i reservar-la dins la nevera. Llavors, s’ha de montar les clares d’ou amb sucre i, un cop ben muntades, mesclar-les amb els carquinyols de xocolata picats i la nata. La mescla final s’ha de tornar a deixar reposar dins la nevera durant dues hores aproximadament.

Mentre el mousse està reposant, aprofitam per elaborar les figues al forn. Agafam unes quantes figues i les posam dins d’una safata amb sucre, canyella en rama, moscatell i aigua; i ho posam al forn durant mitja hora o tres quarts d’hora a 180º aproximadament.

Aquest postre es pot presentar de moltes maneres diferents, tantes com doni la imaginació del cuiner. En aquest cas hem agafat una petita massa de congret i l’hem posada a la base d’un motllo rodó que hem omplert de mousse de carquinyol. Llavors, hem deixat resposar el mousse dins la nevera durant un parell d’hores. Quan el mousse ha agafat consistència, amb l’ajut d’un ganivet, l’hem tret del motllo amb molta cura. Finalment, l’hem decorat amb figues al forn, fulles de menta, un carquinol i pols de carquinyol. Molt senzill però molt efectiu i saborós. No deixeu de provar-ho a casa. ¡Bon profit!

Aquí pots veure la pàgina gastronòmica publicada al Diari Menorca: Mousse carquinyol Dani Florit pagina gastro DM i aquí el video de la recepta:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.