Categorías
Actualitat Receptes Km 0

12 mesos 12 mossos, agost: papillot de caproig amb gambes i verduretes de temporada

12m12m Agost papillot caproig gambes verdures Tomas Cano

El mes d’agost és abundant en peix i marisc a Menorca, i fa moltes ganes cuiner i menjar plats mariners, estant a una illa. Per açò, en Tomás Cano, xef del complex turístic Royal Son Bou Family Club, mos proposa un plat ben ric i saborós, «Papillot de caproig amb gambes i verduretes de temporada». Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (fent clic damunt l’ingredient trobaràs tota la informació sobre el producte al portal Agroxerxa)

– 4 gambes
– 1 llom de caproig
Oli d’oliva
Sal
Ceba tenda
Pebre vermell
Carbassó blanc
– Gingebre

Elaboració:

Tallam la verdura en juliana i la saltejam. Posam en una paella, just per marcar-lo, el llom de caproig. Llavors, anam a començar el papillot. Tallam un trosset de paper, potser d’alumini o sulfuritzat, i hi introduïm el material. Les verdures aniran a la base, les gambes a sobre i damunt de tot el caproig. Hi afegim una mica de gingebre rallat i una gota d’oli d’oliva. Tancam el paper i ho posam al forn durant 15 minuts a 180ºC. La presentació del plat pot ser tan variada com imaginació tingui el/la cuiner/a. Això sí, important aprofitar el suc de la cocció. Donarà molt de gust i un toc final.

Bon profit!

Aquí pots veure la pàgina gastronòmica publicada al Diari Menorca: 12m12m agost Tomas Cano pagina DM i aquí el video de la recepta:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21