zoom error network connection failed #1005 zoom apple tv webcam how to fix zoom error - how to fix zoom error: how to arrange zoom meeting as a host how to connect to a zoom meeting for the first time
Categorías
Actualitat Receptes Km 0

12 mesos 12 mossos, maig: crema de colflor amb xips de carxofa

Crema de colflor i xips de carxofa

Per al mes de maig, a la sèrie «12 mesos 12 mossos» patrocinada pel Departament de Projecció econòmica del Consell Insular de Menorca, presentam una «Crema de colflor amb xips de carxofa», i la fa el xef Victor Bayo, de l’Hotel Rural & Restaurant Alcaufar Vell, de Sant Lluis, un magnífic establiment, carregat d’història i màgia, que cuida els detalls, i aposta sempre pel pel producte de Menorca i la cuina de proximitat. Aquí tens la recepta:

Ingredients (per a 2 persones):

Fent clic damunt l’ingredient trobaràs tota la informació sobre el producte al portal Agroxerxa

500 gr. de colflor, 200 ml. oli d’oliva extra verge, 2 carxofes, 100 gr. de xulla, 1 all, Julivert, Pebre negre, Sal, Romaní, Fulles de salvia (per decorar)

Elaboració:

Començarem llevant la pell a la xulla i llavors la posem a confitar al forn amb oli d’oliva, un all, tres grans de pebre, una branca de romaní i una mica de sal, durant 3 hores a 120ºC. Mentrestant anirem preparant la resta d’ingredients. En primer lloc tallarem la colflor en 4 parts, li llevarem la part més dura del tronc i la bullirem durant 12 minuts aproximadament. Mentre la colflor bull elaborarem un oli de julivert amb l’ajut d’un robot de cuina. Picarem un grapat de julivert amb oli d’oliva extra verge i llavors el colarem per deixar-lo ben fi. Acte seguit pelarem les carxofes fins a deixar només el cor. Les partirem per la meitat i llevarem la part de l’interior. Una de les meitats la dividirem en 4 parts i les posarem a confitar en una paella amb oli a temperatura baixa. Quan l’oli comenci l’ebullició les treurem. L’altra meitat la tallarem a làmines molt fines i les fregirem en oli molt calent, per deshidratar-les i aconseguir unes xips cruixents. Un cop la colflor estigui bullida la capolarem amb oli d’oliva i una mica de sal amb un robot de cuina, durant 2 minuts aproximadament. Per 500 gr. de colflor hi posarem uns 75 ml d’oli. Quan la xulla estigui cuita la deixarem refredar (si cal, a la nevera) i la tallarem a làmines que sofregirem lleugerament en una paella, amb una mica d’oli i sal. A l’hora d’emplatar primer posarem la crema de colflor i al seu voltant l’oli de julivert. A sobre hi col·locarem la carxofa confitada i les xips de carxofa. En darrer lloc uns bocins de xulla. Per decorar hi afegirem unes fulles salvia.

Aquí te pots descarregar la recepta: Crema colflor i xips de carxofa Victor Bayo recepta I aquí pots veure la pàgina que a publicar el Diari Menorca: Crema colflor i xips de carxofa Victor Bayo pagina DM

Video de la recepta:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.