Categorías
Actualitat Noticies

El vi que es menja, de Felip Llufriu per a la Mostra De Vins

El vi que es menja foto

Jugar amb els ingredients, sorprendre al paladar. És el que va fer el xef Felip Llufriu, de Mon restaurant (Ciutadella) en la presentació de la setena edició de la Mostra De Vins de Menorca. Amb el títol «El vi que es menja», Llufriu va presentar una amanida vistosa, colorida i saborosa, amb aires enològics i que es mostraven al paladar com una explosió de sabors i aromes, que tenia a veure amb el vi de la varietat verdejo que el va inspirar.

L’acte es va emmarcar dins de les jornades prèvies a la setena edició de la Mostra de Vins de Menorca, que va tenir lloc el dilluns dia 11 d’abril al Club Marítim de Maó, i al que va assistir una representació de Fra Roger.

Mostra De Vins Fra Roger

Informació a Menorcadiario.com: El vino que se come

Video del reportatge que va emetre IB3 Televisió al programa Ara Mateix:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21