Categorías
Actualitat Noticies

Tasta Es Migjorn amb producte de Menorca: mercat i cuina en directe

Tasta Es Migjorn i Fra Roger

Tasta Es Migjorn va dedicar la jornada de dissabte 23 de maig al producte local i de temporada, amb un mercat amb diferents productes de Menorca, i amb cuina en directe, a càrrec de 3 blogueres col·laboradores de Fra Roger, amb degustació per als visitants.

A les 11h es van obrir les diferents paradetes del mercat, en el que hi va haver formatge, pa, oli, mel, flor de sal (de La Reserva La Concepció de Fornells), fruites i verdures, refrescs, vi (Hort de Sant Patrici).

Un poc més tard, damunt les 11h30, les blogueres – cuineres van començar amb les seues elaboracions culinàries i la degustació. Sonia Sintes Simfonia al meu rebost va fer una coca de verdures, amb ceba, tomàtigues, pebre verd i vermell i bledes, regada amb oli de Oli-Varet, amb un resultat excel·lent, pasta fina, verdures cruixents no molt cuites …; Xeca Anglada Xeca cocina per la seua part , del blog, acompanyada del seu fill Josep, també autor d’un blog, Els cuinons d’en Josep, va fer un arròs melós de cuixot i formatge, amb vi negre de Sant Patrici, bonissim i molt saborós; i Ague Pons Villalonga Ses Cuinetes D’Ague, es va encarregar del dolç, amb un flan de taronja i licor de mandarina de Biniarbolla, que també va ser molt apreciat pels assistents.

tasta es migjorn 6

Aquesta acció forma part del projecte «Valoració del producte de Menorca a través de la gastronomia» que compta amb el finançament del Programa Leader. Aquí podeu veure un video de la jornada:

Mitjans de comunicació: Menorcaaldia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21