Categorías
Actualitat

Taller / Tast de Cuscussó a la XVIII Fira de Nadal de Ferreries.

Atesa la invitació de Ferreries Tot l´any i l´ Ajuntament de Ferreries, la nostra entitat ha participat en una de les activitats programades per la XVIII Fira de Nadal de Ferreries, en concret al taller / tast de cuscussó, potser el dolç més antic de l´ illa de Menorca.

En aquesta ocasió, hem comptat amb la col·laboració de la nostre companya Roser Mercadal, la qual ens ha mostrat a fer, i desprès els assistents han tingut ocasió de tastar, dues versions d´ aquesta recepta.

La versió compacte, que es menja com a postres, i la versió esmicolat que si bé pot menjar-se com a postres, s´ utilitza més com a farciment dolç per a farcir aus com els capons, guàtleres, pollastres… o bé per acompanyar carns, per el dinar de Nadal i altres.

En ambdós casos, porten panses, pinyons i fruita confitada. La diferència més significativa, entre una i altre recepta, es que l´ esmicolat porta mel i el pa i l´ametlla està torrat.

En resum, una jornada per aprendre  i tastar el que com hem dit al inici, potser sigui el dolç més antic de Menorca.

Per últim, destacar que l´acte ha comptat amb una molt bona participació d´assistents, si bé feia un matí d´allò més fresquet. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21