Categorías
Articles

Sinèrgies Solidàries / Un Sopar de la Nit de Nadal per a Tots

Un “Sopar de la Nit de Nadal per a Tots”, una acció solidària que ha celebrat el 2021, la seva vuitena edició, organitzat un cop més per Càrites Menorca i la nostre entitat Fra Roger.

La presentació va tenir lloc al Casino 17 de Gener de Ciutadella, amb la participació de Gabriel Pons, Director de Càritas Menorca i Miquel Mariano, President de Fra Roger, juntament amb la presència d´ alguns representants que colaboraven en l´ elaboració del menú.

La proposta gastronòmica, com sempre inspirada en receptes tradicionals menorquines, va constar en aquesta ocasió, de canelons de verdura, fricandó de vedella menorquina de segon i Pastís de formatge i codony com a postres.  

L´elaboració de la mateixa, va córrer a càrrec dels cuiners Miquel Mariano, Silvia Anglada i Toni Tarragó del Tast de na Silvia, Joan Bagur de Rels, Felip Llufriu de Mon Restaurant, Tolo Carrasco de Ses Voltes i Plats de Casa, Jesús García de  Caboira, Bianca Covacean i Sol Pons de Ses Bruixes, Tomás Cano del Urban Mo, Max Gonzalvo de S’Arjau, Marco Collado de Ses Forquilles, Ferdinando Liguri del Punt 7 i Doro Biurrum de Sa Parareta d’en Doro, comptant amb la col·laboració de 4 empreses proveïdores, voluntaris d’ambdues entitats i el suport de Rotary Club.

Es important també les empreses solidàries que en aquesta ocasió varen aportar les matèries primerenques i la intendència, Sa Cooperativa del Camp, Cooperativa San Crispin i Menaje Menorca.

Des de Càritas Menorca i Fra Roger volem donar les gràcies una any més a tots els voluntaris de les parròquies de tota Menorca, a proveïdors i col·laboradors,  per la seva implicació en questa acció solidària.

Els 350 menús elaborats,  foren entregats per mediació de voluntaris de les parròquies de Maó, Ciutadella, Ferreries, Es Castell i Sant Lluís.

Després de 20 mesos de pandèmia, aquesta acció ens va envoltar de solidaritat en un Nadal que volia obrir-se camí més enllà de les nostres ganes de llums i de festa, una acció que va fer Nit de Nadal en molts de portals dels nostres pobles que es troben en situacions de dificultat.

Un cop més, gràcies a tots i totes, per la vostra solidaritat, implicació i col·laboració amb Càritas i Fra Roger.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21