zoom host app download zoom app download free pc chip - zoom app download free pc chip zoom download for windows10 microsoft zoom meeting joining 2012 zoom computer download download recorded zoom meeting from link zoom app can t hear zoom downloada
Categorías
Actualitat

Temps de tardor. Festa de Tots Sants 2021.

Rebosteria de Tots Sants. Panets de Mort i Bunyols

Dintre del Programa d´ Activitats Festa de Tots Sants 2021, organitzat per l´ Àrea de Cultura i Festes del Ajuntament de Maó, hem col·laborat amb dos tallers de gastronomia que s´ han portat a terme, un d´ ells a l´ Associació de Veïns de Sant Climent i l´ altre a l´ Associació de Veïns Molí d´es Pla.

Per ambdós activitats, hem comptat amb la col·laboració de na Roser Mercadal, membre de la nostre junta, i blocaire, a la que hem d´ agrair especialment els seu temps i la seva aportació perquè les dues receptes que han composat aquests tallers, hagin estat un èxit.

En el local de l´ Associació de Veïns de Sant Climent, hem elaborat els típics bunyols, elaboració que forma ja part de la rebosteria més arrelada per aquestes dates.

Per l´ activitat que hem portat a terme a l´ Associació de Veïns Molí d´ es Pla, na Roser ens ha presentat i preparat els Panets de Mort, un dolç pràcticament perdut d´ aquestes dates, per no dir del tot. Sembla ser, que antigament s´ elaboraven d´ una manera molt humil, amb pasta de pa, bàsicament farina i aigua, però en aquesta ocasió, na Roser ens ha presentat la fórmula que amb el temps, ha fet que aquesta es refines, tirant més cap a una pasta reial, de massapà, per suposat, respectant la forma d´ una persona amortallada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.