microsoft project 2013 guide free microsoft project 2013 book pdf free kaspersky internet security for windows 8 free download free oracle software for windows 10 download microsoft teams desktop windows 8.1 vdi download free doom 2016 free windows 10 getting over it for pc free
Categorías
Actualitat

Temps de tardor. Festa de Tots Sants 2021.

Rebosteria de Tots Sants. Panets de Mort i Bunyols

Dintre del Programa d´ Activitats Festa de Tots Sants 2021, organitzat per l´ Àrea de Cultura i Festes del Ajuntament de Maó, hem col·laborat amb dos tallers de gastronomia que s´ han portat a terme, un d´ ells a l´ Associació de Veïns de Sant Climent i l´ altre a l´ Associació de Veïns Molí d´es Pla.

Per ambdós activitats, hem comptat amb la col·laboració de na Roser Mercadal, membre de la nostre junta, i blocaire, a la que hem d´ agrair especialment els seu temps i la seva aportació perquè les dues receptes que han composat aquests tallers, hagin estat un èxit.

En el local de l´ Associació de Veïns de Sant Climent, hem elaborat els típics bunyols, elaboració que forma ja part de la rebosteria més arrelada per aquestes dates.

Per l´ activitat que hem portat a terme a l´ Associació de Veïns Molí d´ es Pla, na Roser ens ha presentat i preparat els Panets de Mort, un dolç pràcticament perdut d´ aquestes dates, per no dir del tot. Sembla ser, que antigament s´ elaboraven d´ una manera molt humil, amb pasta de pa, bàsicament farina i aigua, però en aquesta ocasió, na Roser ens ha presentat la fórmula que amb el temps, ha fet que aquesta es refines, tirant més cap a una pasta reial, de massapà, per suposat, respectant la forma d´ una persona amortallada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.