Categorías
Actualitat Esdeveniments

Taller de Cuscussó. El dolç més antic de l´illa de Menorca.

Taller de Cuscussó. Gastronomia Tradicional.

Aquest passat dia 29 de desembre, a les 12 hores, amb la col·laboració del Centre Comercial Sa Plaça, en el Claustre del Carme,  vàrem portar a terme un “Taller de Cuscussó” que en paraules d´en Bep Al·lès, potser parlem del “dolç més antic de l´illa de Menorca”.

Per aquesta activitat, vàrem comptar amb la participació de na Roser Mercadal, companya de junta a Fra Roger i bloguera gastronòmica, qui ens va parlar una mica d´aquesta especialitat gastronòmica i ens va executar dues maneres d´elaborar la mateixa a la vegada que ens fa fer menció d´altres opcions i/o interpretacions que existeixen al voltant d´aquesta elaboració, que va des de la seva utilització com a farciment dolç per a farcir aus o fins i tot carns a l`època medieval, fins la seva utilització únicament com a postres dolç o com acompanyament, principalment de carns.

En el transcurs del acte, na Rosa va poder anar atenent alguns dubtes i/o curiositats que varen anar sorgint per part d´ alguns dels assistents, el que va suposar que l´acte agafés un caire més amè i distès, per goix de t@ts els participants.

A la finalització del taller, t@ts els assistents varen poder gaudir d´ un tast de les preparacions que s´havien elaborat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21