Categorías
Actualitat Noticies

Un sopar en la Nit De Nadal per tothom

Un any més, hem intentat que en la Nit de Nadal entri la màgia a les cases d´aquelles families que es troben en situació de més fragilitat, per la manca de recursos.

Un Sopar en la Nit de Nadal per tothom, una iniciativa conjunta de Càritas Menorca i Fra Roger, en el marc de la Campanya de Nadal “Aquest Nadal més a prop que mai”, es una mostra més que quan ajuntem sinèrgies, 1 + 1 sumen 3.

Una terrina de verdures, un farcellet de vedella amb panses i ametlles i un bescuit de pastanaga i nous, es el menú que s´ha preparat per aquest ocasió.

Professionals de la cuina: Felip Llufriu, Joan Bagur, Tolo Carrasco, Miquel Mariano, Tomás Cano, Max Gonzalvo, Doro Biurrum, Toni Tarragó, Silvia Anglada, Jordi Vilalta, Fabio Tullini, Marco Collado&Oriol Castell, Patrick James, Ferdinando Liguori i Joan Carles; Proveïdors: Sa Cooperativa del Camp, Cooperativa San Crispin i Menaje Menorca; entitats: Rotary Club i voluntaris de l´Associació Alba Menorca i de Càritas de la Parròquia de Sant Antoni i de la resta de pobles de Menorca, han fet possible aquesta iniciativa solidària, que ha aconseguit wildflower phone casesclubhondacbr.nettopshuttlemiami.com elaborar 350 menús perquè ningú es quedi sense el sopar d´aquest vespre tant especial.

Com no podría ser d´un altre manera, volem donar les gràcies a tothom que ha fet possible que aquesta iniciativa fos possible.

Finalment, seria injust no ressaltar el gran treball realitzat per part de l’secretari de la nostra entitat, Antoni Aguiló, qui s’ha encarregat de encaixar totes les peces perquè aquest trencaclosques fos un èxit.

Molta salut i molt bones festes a tothom.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21