Categorías
Actualitat Esdeveniments

Per Tots Sants, bunyols. Tradicions que no s´han de perdre.

En col·laboració amb el Centre Comercial Sa Plaça del Mercat de Maó, aquest passat dia 31 d´octubre, entre les 11 i les 12:30 hores, vàrem programar un Taller/Degustació de bunyols, amb motiu de la Festivitat de Tot Sants, i es que les tradicions no s´han de perdre.

Per poder fer aquesta activitat, comptarem amb la participació de na Rosa Rotger, bloguera, autora del blog TIBERIS, la qual a més d´explicar-nos el procediment per l´elaboració d´aquest dolç, ens va fer una mica d´història i ens va intercalar algunes dites, tot al voltant d´aquesta especialitat de rebosteria, típica d´aquesta festivitat.

Per aquesta ocasió, la versió de bunyols que va elegir na Rosa, es la que porta com ingredient principal el monyaco, que hem de dir, va tenir una gran acceptació entre el públic assistent, el qual en alguns moments va participar de manera activa en l´acte, cosa que agraïm enormement.

En resum,  una jornada per aprendre a elaborar i assaborir, un dels dolços que més esta arrelat per Tots Sants.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21