microsoft office access 2007 setup free free unrar for windows download free best photo editor for pc windows 7 free affinity designer windows latest version free best pc games under 500mb offline
Categorías
Actualitat Esdeveniments Noticies

Menorca, per mediació de Fra Roger, al 2n Congrés Internacional de Turisme Gastronòmic, FoodTrex Pamplona.

Visita guiada i tast. ViuMenorcaBiosfera. Agricultura Tradicional i Blat de Xeixa.

Un espai únic per a l’intercanvi d’experiències, una oportunitat de relacionar-se amb els líders del sector, aprendre dels principals experts i conèixer de prop les experiències més innovadores a nivell internacional, que ajudarà a obtenir un avantatge competitiu en la indústria del turisme gastronòmic.

Les jornades «Com crear un Destí Turístic Gastronòmic» i «La Promoció Exterior de la Gastronomia i el Producte de Menorca» han donat els seus primers fruits.

CA5AC142-C4F0-4534-A142-337F2BDE20FFFra Roger serà present, per mediació del seu secretari Antoni Aguiló, l’Auditori de Congressos Baluard que acollirà, els propers 21 i 22 de febrer, el 2n Congrés Internacional de Turisme Gastronòmic, FoodTrex Pamplona, ​​que es desenvoluparà en el marc de la Fira Internacional de Turisme Navartur. El congrés comptarà amb la participació d’experts nacionals i internacionals de nou països.

Serà un congrés eminentment pràctic i es dividirà en dues jornades centrades en el sector públic i sector privat, respectivament. Així, en el primer dia s’abordaran «els principals passos i eines del desenvolupament del turisme gastronòmic, tant per a destinacions locals com regionals o internacionals», i s’estudiaran «els principals reptes d’aquesta tasca» a través de «exemples de com destinacions de tot el món han abordat les solucions i les eines que s’han emprat per a fer-los front «.

En la segona jornada, s’estudiarà «com crear un producte de turisme gastronòmic i com desenvolupar-lo amb el major èxit possible», de manera que s’exposaran idees i exemples que fa a convertir un negoci de gastronomia en un producte de turisme gastronòmic «. Les dues jornades es tancaran a la tarda amb un taller pràctic sobre com desenvolupar un producte i una destinació de turisme gastronòmic.

E2FD210A-5504-4470-A68B-7DF3A9C1B6F3La presència en aquest congrés afavorirà «aliances amb altres actors d’altres comunitats autònomes» i permetrà també «conèixer que estan fent competidors nostres i altres destinacions».

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.