Categorías
Actualitat Esdeveniments Noticies

Menorca, per mediació de Fra Roger, al 2n Congrés Internacional de Turisme Gastronòmic, FoodTrex Pamplona.

Visita guiada i tast. ViuMenorcaBiosfera. Agricultura Tradicional i Blat de Xeixa.

Un espai únic per a l’intercanvi d’experiències, una oportunitat de relacionar-se amb els líders del sector, aprendre dels principals experts i conèixer de prop les experiències més innovadores a nivell internacional, que ajudarà a obtenir un avantatge competitiu en la indústria del turisme gastronòmic.

Les jornades «Com crear un Destí Turístic Gastronòmic» i «La Promoció Exterior de la Gastronomia i el Producte de Menorca» han donat els seus primers fruits.

CA5AC142-C4F0-4534-A142-337F2BDE20FFFra Roger serà present, per mediació del seu secretari Antoni Aguiló, l’Auditori de Congressos Baluard que acollirà, els propers 21 i 22 de febrer, el 2n Congrés Internacional de Turisme Gastronòmic, FoodTrex Pamplona, ​​que es desenvoluparà en el marc de la Fira Internacional de Turisme Navartur. El congrés comptarà amb la participació d’experts nacionals i internacionals de nou països.

Serà un congrés eminentment pràctic i es dividirà en dues jornades centrades en el sector públic i sector privat, respectivament. Així, en el primer dia s’abordaran «els principals passos i eines del desenvolupament del turisme gastronòmic, tant per a destinacions locals com regionals o internacionals», i s’estudiaran «els principals reptes d’aquesta tasca» a través de «exemples de com destinacions de tot el món han abordat les solucions i les eines que s’han emprat per a fer-los front «.

En la segona jornada, s’estudiarà «com crear un producte de turisme gastronòmic i com desenvolupar-lo amb el major èxit possible», de manera que s’exposaran idees i exemples que fa a convertir un negoci de gastronomia en un producte de turisme gastronòmic «. Les dues jornades es tancaran a la tarda amb un taller pràctic sobre com desenvolupar un producte i una destinació de turisme gastronòmic.

E2FD210A-5504-4470-A68B-7DF3A9C1B6F3La presència en aquest congrés afavorirà «aliances amb altres actors d’altres comunitats autònomes» i permetrà també «conèixer que estan fent competidors nostres i altres destinacions».

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.