Categorías
Actualitat Noticies

Jornades de Debat: La promoció exterior de la gastronomía i el producte de Menorca

Donació a la secció Fra Roger a la biblioteca pública des Mercadal

Des de l’associació Fra Roger hem organitzat unes JORNADES DE DEBAT, coordinades per n’Antoni Juaneda, sobre  «La promoció exterior de la gastronomia i el producte de Menorca«, que consten d’aquestes dues activitats:
Divendres 9 de novembre a les 20h, a l’Institut Menorquí d’Estudis a Maó, CONFERÈNCIA sobre «Com crear un destí turístic gastronòmic», a càrrec de José Mª de Juan Alonso, expert en turisme gastronómic, soci fundador i director de Koan Consulting
Dissabte 10 de novembre de 10h a 13h30, a la finca Ses Quarterades (Alaior), DEBATsobre «La promoció exterior de la gastronomia i el producte de Menorca», amb la participació de José Mª de Juan (Koan Consulting),  Miquel A. Civera (de Dènia) i representants del sector de la gastronomia de Menorca (productors, restauradors, administració i altres); i acabarem amb un dinar (opcional)
Com a resultat de la conferència i el debat volem sotmetre a l’aprovació del sector unes conclusions o recomanacions sobre el que creguem que s’ha de fer en relació a la matèria plantejada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21