Categorías
Actualitat Noticies

AlternaChef 2017, formatjades i flaons per Pasqua

Un nombrós grup de joves dels centres juvenils de Menorca van competir en la tercera edició del concurs de cuina Alternachef, esdeveniment en què van haver de demostrar al jurat les seves capacitats culinàries elaborant formatjades i flaons, unes pastes tradicionals de la rebosteria menorquina. Es pretenia fomentar entre els joves el consum d’aquestes elaboracions ben arrelades a la cuina de Pasqua de Menorca.

Aquest certamen va comptar de nou amb la col·laboració de l’entitat gastronòmica i cultural Fra Roger,  aportant dos membres al jurat (Rosa Rotger i Antoni Aguiló), que a més va comptar amb director insular de Joventut i Promocio Econòmica del Consell Insular de Menorca, i l’alcalde d’Es Castell, Lluís Camps. L’esdeveniment es va celebrar el 8 d’abril a les 19h a la plaça del Mercat des Castell i va comptar amb la presència d’Aina i Martina, dues de les concursants del programa televisiu MASTERCHEF Junior 2.

Després d’una disputadíssima competició, en la que es van veure formatjades i flaons de gran nivell, i diverses versions lliures molt creatives, el primer premi va ser per al Casal des Castell, a qui va correspondre un forn per a tenir-lo al casal. A tots els concursants la Cooperativa San Crispín va obsequiar amb un lot de productes de Menorca.

A aquest enllaç hi ha la informació sobre la campanya Per Pasqua, formatjades i flaons

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21