download zoom meeting app for windows 10 64 bit how do i install an older version of zoom - how do i install an older version of zoom download zoom room app zoom for microsoft edge download install zoom for all user profiles
Categorías
Actualitat Receptes Km 0

12 mesos 12 mossos, Octubre: Ceviche de verderol

 

Ceviche verderol David Coca

Per a l’edició d’octubre de la sèrie de video receptes «12 mesos, 12 mossos», patrocinada pel Consell Insular de Menorca, el cuiner David Coca, dels restaurants Sa Llagosta i Ses Salines, de Fornells, prepara un plat típic de Perú però emprant productes menorquins i de temporada, un «Ceviche de verderol». Aquí tens la recepta:

Ingredients: 1 verderol filatejat, 2 llimes, Ceba vermella, Ají groc, AllCoriandrePrunaSal i «Leche de tigre»

Elaboració:

Agafam els filets de verderol, els tallam en trossets petits (sempre a contranervi) i els posam dins d’un recipient amb gel. Ho salam i, acte seguit, hi afegim el suc de dues llimes. Llavors hi posam una mica d’ají, all i coriandre, tot picat petit. Les quantitats d’aquests ingredients poden variar segons el gust del cuiner. Acte seguit hi afegim la «leche de tigre» (un suc que expliquem com s’elabora al final de la recepta) i, finalment, una pruna trossejada. Quan tots els ingredients estan junts dins del recipient amb gel, tornam a salar una mica i ho barrejam tot.

L’emplatat és molt senzill. Posam el peix i les verdures a la base d’un plat fons i llavors hi tiram el suc de la mescla a damunt. Aquesta recepta també es pot servir en una escudella o, fins i tot, en una copa.

Com elaborar la «leche de tigre»: Agafam els retalls del peix (la part de la cua i dels costats), els tallam a trossets petits i els posam dins d’un recipient. Llavors, hi afegim ají groc trossejat, una mica de curiandre, una branqueta d’api, ceba picada, pruna (o qualsevol altra fruita àcida), sal i suc de llima. Tots aquests ingredients els capolam amb un robot de cuina i colam el líquid.

Bon profit!

Aquí pots veure la pàgina gastronòmica publicada al Diari Menorca: David Coca ceviche verderol pagina gastro DM i aquí la video recepta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.