zoom meeting joining 2014 - zoom meeting joining 2014 send download link for zoom recording zoom companion app zoom app download for pc free windows 10 zoom app original how do i change my name on zoom app
Categorías
Actualitat Noticies

Fra Roger, al Festival Internacional de Cinema de Menorca

L’associació Fra Roger va colaborar i participar en el Festival Internacional de Cinema de Menorca de 2016, amb dues activitats.

coctel cinefil staff

Fent oliaigua durant el Còctel Cinèfil del dissabte 23 de juliol a les 12h al pati de la Casa de Sintas, un palauet preciós, amb molta història, al centre històric de Ciutadella. El cantant ciutadallenc Cris Juanico va fer un concertet acústic cinematogràfic, repasant també alguns dels seus èxits més populars. Tres simpàtics joves anaven fent cóctels amb Gin Mare, dins un pot individual de melmelada, bonissims. I l’equip de Fra Roger, encapçalat pel cuiner Miquel Mariano, xef de Ca N’Aguedet, i amb Rosa Rotger, Dani Felipe Rotger, José Bosch, Bep Al·lès i Antoni Juaneda, va servir un exquisit oliaigu amb figues, mostrant als assistents un dels plats més emblematics de la gastronomia de Menorca. Bep Al·lès va obsequiar el director de cine Fernando Colomo amb un exemplar del seu llibre «La cocina señorial de Menorca», i Miquel Mariano li va fer entrega de l’Art de la Cuina de Fra Roger.

coctel cinefil Mariano bocant a Colomo coctel cinefil oliaigu dins copa coctel cinefil Colomo Mariano Alles

Una demostració gastronòmica i tast, després de la projecció de la pel·lícula The Lunchbox (de Ritresh Batra. Drama. India. 2013. 104 min), el divendres dia 15 de juliol a les 21h30 a l’Auditori de Ferreries. Na Silvia de Olives, estudiant de cuina del IES Mariàngels Cardona, va fer aubergínies plenes damunt una llesca de pa de pagès, un plat molt menorquí, i molt estiuenc; i una greixera d’ametlla, tot bonissim!

Lunchbox i tast a Auditori Ferre

Abans de tot això, el dijous dia 14 de juliol, es va projectar la pel·lícula gastronòmica, Soul Kitchen (de Faith Akin. Comedia. Alemanya. 2009. 99 min), a la sala Albert Camus, de Sant Lluis. Allà va ser La Roulotte de Rita la que va fur el film al paladar.

El pre-festival també inclou la projecció de pel·lícules a diferents hotels amb encant, sempre a les 22h: dia 11 de juliol, Another Year a l’hotel Ses Sucreres, de Ferreries; l’endemà dia 12, De Caballos y Hombres a l’hotel Can Faustino, de Ciutadella; dia 13 La Chica del 14 de Julio a l’hotel Jardí de ses Bruixes, a Maó; i el 16 de juliol, Las vidas de Grace a l’hotel Artiem Audax, de Ferreries.

Aquí pots veure el Programa del Festival

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.