Categorías
Actualitat Noticies

iSafrà, l’or vermell de Menorca al mon…

Safra Menorca safra

El dissabte 7 de novembre, convidats per Omar Zola, vam visitar iSafrà, l’explotació de safrà de Menorca, a la finca Santa Margarita des Mercadal. Feia un dia preciós de novembre, soleiat, que ens va permetre gaudir dels colors i les olors de l’anomenat or vermell. Omar ens va mostrar les flors sembrades, a punt de recollir, i la sala on separen els pistils de la flor, per a dur-los a secar, el mateix dia per tal que conservin totes les seues propietats.

ISafrà ocupa unes parcel·les de 0,22 hectàries a la finca Santa Margarita on, a través d’un procés totalment artesanal, sense aditius ni quimics, s’obté safrà biològic, d’una excel·lent qualitat, certificada com a de Primera Categoria per part d’un organisme autoritzat, i tornant a produir safrà a Menorca després de 300 anys.

ISafrà comercialitza el seu producte en diferents formats: Nano, que és una mini dossis; Tube, probetes de vidre que contenen entre 1 i 3 grams de safrà; i properament posaran a la venda la iBox, la versió més elegant i exclusiva, que inclou un mini morter i una massa d’acer molecular, per tal de moldre el safrà i aprofitar al màxim les seues propietats.

Finalment, esmentar que a la seua web, iSafrà destaca els efectes beneficiosos del safrà per a la salut (combat l’envelliment, estimula el metabolisme, és un protector cardiovascular, anti depresiu, tonificant del sistema nerviós, sedant, promou les funcions digestives, etc) i ens proposa diferents maneres de consumir-lo. Consulta la seua web i coneix un poc més d’aquest or vermell, un producte elaborat a Menorca, que ja ha convençut a alguns dels millors restaurants de l’illa, que l’han incorporat entre els ingredients de la seua cuina. Mira aquest video, t’agradarà.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21