zoom us download client download zoom terbaru zoom download for windows10 - zoom download for windows10 download zoom class join zoom meeting login online zoom meeting join a meeting online test - zoom meeting join a meeting online test
Categorías
Actualitat Articles

La recepta de carabassonets plens de Bep Al·lès, per a menjar dins un cóc

Coc de carabassonets

Com sabeu, som un defensor en recuperar el consum dels cócs, els nostros panets de sembre, que estan desapareixent pel consum de pans de barra pre-congelats. Un dels millors cócs de l’estiu, és el cóc amb carabassonets plens, quea jo personalment m’agrada menjar fred, quan el carabassonet ha reposat a temperatura ambient i està més saborós. Recuperem els cócs, els nostres panets de tota la vida, tan els normals com els de sèu. Aquí teniu la recepta dels carabassonets plens, un dels nostres manjars, i també menjars de l’estiu.

Ingredients: 6 carabassonets, 1 ceba, 1 pebre verd, 4 grans d’all, 4 tomàtigues, 1 polsim de sucre, 2 ous, un cóc o molla de pa de pagès, llet, sal, tem, julivert, sal, oli i pa ratllat.

Elaboració: Tallam els carabassonets per la meitat i els posam a bullir amb aigua i sal devers 20 minuts. Mentrestant, dins un tià de terra farem un sofregit amb la ceba, el pebre verd, els alls i les tomàtigues. Ho salam i també hi posam una culleradeta de sucre mentres el sofregit es va confitant a foc ben dolç. Quan els carabassonets estiguin bullits, buidam les barques anant alerta de no rompre-les i la polpa que llevem l’afegim al sofregit i deixa que s’hi confiti. També hi hem d’afegir la molla de pa de pagès o bé el cóc abeurat amb llet i deixar que es ben fongui en el sofregit fins aconseguir una pasta ben fina. Ho passam pel túrmix i, finalment, agregam els ous a la pasta, a poc a poc, fins que se’ls hagi begut. Posam les barques dels carabassonets damunt la palangana on les hem d’enfornar i les omplim amb la pasta resultant. Els ben espolsam de pa ratllat mesclat amb all i julivert i després els regam amb un bon raig d’oli d’oliva i els enfornam devers mitja horeta a 180 graus.

Bon profit a tots i a totes!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.