Categorías
Actualitat Noticies

Tertúlia & Tast d’oli d’oliva verge extra

tast i tertulia oli imatge face

L’associació Fra Roger, en col·laboració amb l’ONG Gloria Olivae, l’associació Oli de Menorca, el Centre d’Estudis Gastronòmics de Menorca i l’Institut Menorquí d’estudis, ha organitzat dues tertúlies i tasts d’oli d’oliva verge extra:

Dijous dia 11 de juny a les 20h, al Casino 17 de Gener de Ciutadella

Dijous dia 18 de juny a les 20h, a l’Ateneu de Maó

Als actes hi intervendran Antoni Juaneda, secretari de Fra Roger; Ignacio Sánchez, de l’ONG Gloria Olivae; Sam Moll, d’Oli de Menorca; i Adolf Sintes, membre de l’Institut Menorquí d’Estudis i autor del llibre «Trulls i tafones. La producció d’oli a Menorca». Es xerrarà de la història, el present i el futur de la producció i ús de l’oli d’oliva verge extra a Menorca, l’elaboració de la salsa maonesa, la possibilitat de desenvolupar projectes d’oleoturisme, etc, amb la participació dels assistents. Després, es donarà pas al tast de diferents olis, de Menorca, de Mallorca, i d’altres zones d’Espanya.

Els 6 olis que es tastaran son els següents:

S’Olivaret (aberquina) de Ciutadella de Menorca; Talatí de Baix (picual), de Maó; Oli de Jornets (picual) de Mallorca; i tres convidats d’excepció de la península, olis gourmet guanyadors de molt de premis nacionals i internacionals, Deortega (cornicabra) de producció ecològica de Múrcia; Oro de Bailén (picual) de Jaén; i Soleae (ocal) autòctona de Salamanca

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21