Categorías
Actualitat Noticies

Curs UIMIR sobre Turisme i gastronomia: cultura, producte i desenvolupament

Els dies 20, 21 i 22 d’octubre, en el marc de la Universitat Internacional Menorca Illa del Rei (UIMIR), l’Institut Menorquí d’Estudis i l’Associació Fra Roger organitzen un curs sobre «Turisme i gastronomia: cultura, producte local i desenvolupament».

Es tracta de facilitar la creació de noves propostes turístiques locals a partir del coneixement, recuperació i utilització dels productes de la terra i el seu ús en la gastronomia local; introduir els participants en el coneixement dels productes agroalimentaris locals i les seves indicacions de qualitat; aprofundir en la utilització dels recursos agroalimentaris com a base de la dinamització i desenvolupament turístic; i conèixer les diferents iniciatives que relacionen turisme i gastronomia.

El preu és de 70€ (per a socis de Fra Roger, 55€), que inclou tast-dinar de dissabte dia 22. A aquest enllaç pots veure la informació i programa i aquí pots fer la inscripció També pots demanar informació i inscriure’t cridant a l’Institut Menorquí d’Estudis 971351500. Aquí tens el programa complert en pdf: Curs UIMIR Turisme i gastronomia programa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21