Categorías
Actualitat Noticies

VIII Jornada Farmacèutica Illa del Rei

Reproduim aquí el reportatge que ha publicat la revista Mon Apotecari en el seu mombre de juliol sobre la VIII Jornada Farmacèutica Illa del Rei, en la que hi van participar els membres de Fra Roger i director del Centre d’Estudis Gastronòmics de Menorca Pep Pelfort, com a ponent, i Rosa Rotger, en la organització, i en la seua condició de treballadora de la Cooperativa Farmacèutica de Menorca. Va ser tot un èxit!

«Els dies 3 i 4 de juny de 2016 es va celebrar al Port de Maó la VIII Jornada Farmacèutica Illa del Rei, que enguany es dedicà a la nutrició i la dieta mediterrània. Per aquesta edició es va dividir el programa d’actes en dos dies, per acollir millor les conferències i taules rodones que els experts en nutrició i farmàcia tenien preparades per als assistents. Enguany foren més de 150 els participants, una xifra rècord des que s’organitzen les jornades.

L’acte inaugural, que es va realitzar a la mateixa Illa del Rei, comptà amb la presència de la presidenta del Consell Insular de Menorca, Maite Salord, el rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, Aquilino García, vocal nacional d’Alimentació del Consell General de COF’s d’Espanya i d’Antoni Real, president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears, entre d’altres personalitats, que destacaren la magnífica recuperació de la històrica Illa del Rei i les seves dependències rehabilitades. Els presentadors també recalcaren la importància de la dieta mediterrània i la funció del farmacèutic en la seva promoció (…)»

Aquí podeu llegir, i descarregar-vos, el reportatge complert: Jornada Farmaceutica Illa Rei Reportatge Mon Apotecari

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21