Categorías
Actualitat Noticies

Fra Roger, a la Fira del Formatge de Menorca as Migjorn

Fira Formatge Migjorn Victor Lidon

Fra Roger va participar a la Fira del Formatge de Menorca, as Migjorn, el diumenge dia 8 de maig, amb dues activitats:

A les 11h la bloguera Roser Mercadal del blog Sa cuina de na Roser va fer un Taller de Cuina amb Formatge per a fillets, en el que va mostrar als joves participants com fer unes minipizzes amb formatge de Menorca. Ses minipizzes van sortir bonissimes, i els fillets i filletes s’ho van pasar benissim.

Fira Formatge Migjorn Roser Mercadal

En sessió de capvespre, a les 18h el xef del restaurant Ca Na Pilar des Migjorn Victor Lidón, i el seu equip van protagonitzar la Demostració Gastronòmica i Tast d’una recepta feta amb formatgel Van fer un «chupito» de gelat de sobrasada amb mel de Menorca, espuma de formatge i terra de tinta, una petita mostra de la cuina excel·lent d’aquest jove cuiner, que els assistents van poder probar.

Fira Formatge Migjorn xupito

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21