zoom 32 bit download zoom app 2021 download zoom 64 download - zoom zoom client meeting pc download zoom app and security
Categorías
Actualitat Noticies

El cóctel «Tres Tocs» i un Quadern de Folklore dedicat al licor de la llegenda

coctel 3 tocs presentacio Alfons Mendez

El dijous 14 de gener es va presentar a Pins 46 Vermouth & Restaurant, a Ciutadella, el Quadern de Folklore núm. 106 dedicat a «El gin de Menorca. De la llegenda a la història (1717 – 2013)» del que és autor Alfons Méndez, economista i membre de l’Institut Menorquí d’Estudis. L’acte va ser presentat per Bep Portella, que coordina els quaderns i el Grup Folklòric Ciutadella que els edita, donant pas tot seguit a l’autor del treball d’investigació, que va fer un repàs per la història dels destilats a Menorca i de l’orígen del gin, desmitificant la procedència anglesa i atribuïnt-lo a la presència francesa al port de Maó durant el segle XIX.

coctel 3 tocs coctel  coctel 3 tocs Francesc Caules bocant

Després de la presentació es va servir el cóctel anomenat «Tres Tocs», creat expresament per a la ocasió per Francesc Caules, membre de la família Caules – Arguimbau que regenta diversos establiments de restauració del Grup Café Balear. El nom fa referència a un dels actes més solemnes de la festivitat de Sant Antoni, i als 3 ingredients principals del combinat: dàtils, taronjes i gin, als que s’hi afegeix Drambuie, Cointreau i Gingerale; el cóctel es decorar amb un pal i pell de taronja, que simbolitzen la bandera. Els assistents el van trobar molt saborós i original, demanant a la direcció de Pins 46 que el mantenguéssin a la carta, a vam si amb el pas del temps es converteix en un clàssic.

El Diari Menorca de 12.01.2016 va publicar una pàgina a la secció Mira Menorca coctel 3 tocs El licor de la llegenda i el 18.01.2016 el cóctel va merèixer un Sorprende y no sorprende. El diari digital Menorca al día també es va fer ressò de la noticia «Los Tres Tocs de Sant Antoni se avanzan en forma de cóctel» I el Setmanari El Iris del 22.01.2016 en va fer un reportatge Es d origen angles o d inspiracio holandesa el gin de Menorca

coctel 3 tocs Quadern Folklore Gin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.