Categorías
Actualitat Articles

Raoles o truita d’ortiga, ensalada de colissos o de verdolaga?, i perquè no?

Reportatge sobre plantes salvatges comestibles de Menorca publicat al setmanari El Iris el 20 de febrer de 2015, amb la informació aportada per Marc Moll, expert en fitoteràpia i etnobotànica.

Sense comptar els bolets, que seria un cas apart, encara és més o manco habitual fer sortides al camp de Menorca per anar a cercar espàrrecs (ara esteim en època, per cert) o tàperes (més cap al juny). Són els casos més habituals de recol•lecció de plantes comestibles silvestres que després s’aprofiten per cuinar, sigui integrat en una truita com en el cas dels espàrrecs o envinagrades per a ensalades en el cas de les tàperes, per posar uns exemples. El camp de Menorca, però, sobretot per tanques i camins, ben a prop del poble i tot, és ple de plantes autòctones que creixen i es reprodueixen d’una manera salvatge i que (sigui la seua fulla, flor, fruit o arrel) són ben bones per menjar.

Pots llegir tot l’article aquí (el text les fotos son de Joan Mascaró): Plantes comestibles salvatges de Menorca

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21