zoom meetings app download zoom rooms for conference room zoom install network connection failed #1005 - zoom install network connection failed #1005 zoom cloud meeting download windows zoom pc vn zoom app install free download
Categorías
Actualitat Estudis

Estudi universitari sobre la recepta 150 «Un plat de ravoles de bacallà» de Fra Roger, per Amèlia Sarroca

Amèlia Sarroca Fernández és una estudiant del grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques de la Universitat de Barcelona, una nova oferta formativa apadrinada, impulsada i assessorada per Joan Roca, i en el que s’hi han implicat grans xefs de la cuina catalana. Aquest grau universitari ajuda a compendre el fenòmen culinari desde una òptica científica, i contribueix millorar la formació dels cuiners i a donar visibilitat a la cuina catalana per tot el món.

Idò, en el seu primer any d’existència ja ha donat lloc a un estudi sobre una recepta del llibre Art de la Cuina, de Fra Roger, per part de l’alumne Amèlia Sarroca, que s’ha assessorat també amb el nostre amic i col·laborador Pep Pelfort, del Centre d’Estudis Gastronòmics de Menorca. El resultat és aquest estudi sobre la recepta núm. 150 «Un plat de ravoles de bacallà», que pots llegir al document que et pots descarregar aquí:

Estudi recepta raoles bacalla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.