Categorías
Actualitat Receptes Fra Roger

Altre plat de ous farcits de altra manera, ab la clovella (98), per Marga Nuevo

98 ous farcits 2

Marga Nuevo, bloguera, cuinera i fotògrafa, continua experimentant, i disfrutant, amb el receptari de Art de la Cuina, de Fra Roger. Aquesta vegada fa uns ous farcits molt especials, vistosos i sorprenents, la recepta núm. 98 «Altre plat de ous farcits de altra manera, ab la clovella». Així ho ha fet:

INGREDIENTS:

6 ous frescos casolans, 2 cullerades de sucre, mitja culleradeta de ratlladura de gingebre fresc, de canyella en pols, i de nou moscada, un raig de licor de taronja, nous trocejades, mantequilla, farina d’ametlla crua, i una cullerada de llet de coco espessa o llet evaporada.

ELABORACIÓ:

Rentam els ous, i quan estiguin secs i nets procedim a tallar-lis una punta de la closca, amb molt de compte; buidem l’ou en un bol i fem el mateix amb tots els ous procurant que no se’ns rompin, feim net les closques i les reservam. En una paella fonda posem la ratlladura de gingebre, la canyella i la nou moscada, amb una punteta de mantequilla, dauram uns segons i afegim l’ametlla mòlta, la llet, els ous batuts i el licor, deixem que qualli com si fos una truita i afegim nous trossejades. Quan estigui tot quallat esmicolam aquesta espècie de truita o remenat d’ou amb una cullereta, omplim les closques i col·locam mitja nou per decorar la superfície, empolvorem de sucre i posem al forn 5 minuts. Deixar refredar i servir, tot i que també ho pots menjar tebi. En qualsevol cas, es tracta d’un postre delicat, amb el qual pots sorprendre gratament als comensals després d’un bon sopar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

https://www.high-endrolex.com/21