Augmentant els fons de llibres i publicacions gastronòmiques de la “Secció Fra Roger” de la Biblioteca Pública des Mercadal.

El passat dissabte, dia 13 d´octubre, el president de Fra Roger, Josep Borràs, i el secretari d´aquesta entitat, Antoni Aguiló, han fet entrega a l´alcalde des Mercadal, Francesc Ametller, d’una nova donació de llibres de cuina, destinats a la “Secció Gastronòmica Fra Roger” que podem trobar a la Biblioteca Pública d´aquesta localitat, centre integrat a la Xarxa de Biblioteques de Menorca depenent del Consell Insular de Menorca.

Recordem, que aquesta secció gastronòmica, es fruit del conveni que varen signar el seu dia el Consell Insular i aquesta Associació, en virtut del qual, a mida que Fra Roger fora rebent o adquirint llibres i/o publicacions, els cediria al Consell perquè fossin dipositats a un lloc visible i adequat de la Biblioteca des Mercadal, sorgint així l´esmentada “Secció Gastronòmica Fra Roger”.

 

Per la seva part, el Consell Insular, es comprometia a salvaguardar aquest fons, donar-li el mateix tractament que la resta de la Biblioteca, i fer-ne difusió mitjançant el canals habituals de la Xarxa de Biblioteques de Menorca de les obres cedides.

1289F200-0C92-4787-B265-12C6A9BA51D4

En aquest cas, es tracta d’un lot de 42 exemplars amb algunes publicacions molt interessants, que han estat donades a l’associació per diferents persones. El Batle va agrair i va celebrar que s’ampliï aquesta secció de gastronomia de la Biblioteca, i va animar a Fra Roger a seguir fomentant la donació de llibres per a posar-los a l’abast de la població interessada.

,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Translate »
A %d blogueros les gusta esto: