San Crispin i Fra Roger, per la difusió de la gastronomia i el producte de Menorca

La Cooperativa San Crispin i Fra Roger han signat un conveni de col·laboració, i un annex que recull les activitats que està previst dur a terme durant el curs 2017 – 2018. Ho van fer els presidents d’ambdues entitats, Joan Camps i Josep Borrás, respectivament. Es tracta de la renovació i ampliació d’un acord que ja es venia executant, i que ara incorpora noves activitats, totes encaminades a cooperar, i a coordinar les accions que ambdues entitats duen a terme en materia de valoració i difusió del producte i la cuina de Menorca.

Una de les novetats és el programa PETITS XEFS. Es tracta de classes de cuina per a fillets a l’aula “Antoni Cardona” de San Crispin (Alaior) impartits per la cuinera i bloguera de Fra roger, Ague Pons Villalonga que es duran a terme cada dimecres del mes de novembre. Els objectius d’aquesta activitat son: conèixer i valorar la cuina i el producte de Menorca, adquirir hàbits saludables pel que fa a l’alimentació, fomentar valors com motivació, organització, treball en equip, habilitat, responsabilitat, constància, autocontrol, creativitat; i disfrutar cuinant, percebre la cuina com una activitat divertida.

Per altra banda es continuarà amb les xerrades i demostracions gastronòmiques (amb tast per als assistents) sobre diferents productes de Menorca, també a l’aula “Antoni Cardona”. Els bolets (cultivats) de Menorca, les herbes aromàtiques, la pastisseria i rebosteria de Nadal, la mel, els embutits i la cervessa artesanal, amb els diferents experts en aquests productes i els cuiners que faràn la corresponent demostració, seràn els protagonistes d’aquest interessant cicle. Les diferents sessions, amb tots els detalls, s’aniran anunciant a les xarxes socials de Fra Roger i de San Crispin.

,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Translate »
A %d blogueros les gusta esto: