Fra Roger, a l’Any Pasqual Calbó

Fra Roger també participarà en les activitats que el Museu de Menorca ha organitzat per a commemorar l’Any Pasqual Calbó, i ho farem amb dos sopars i un tast setcentista. Aquí tens els detalls que podem contar en aquest moments:

Dijous 13 de juliol a les 21h, sopar setcentista al restaurant Es Tast de na Silvia de Ciutadella, en el que recorrerem Itàlia, Viena, Menorca, Cuba i Santo Domingo a través dels productes i els plats de l’època, amb la interpretació que en faran Silvia Anglada i Toni Tarragó. Les places son limitades, pots fer la inscripció prèvia cridant al telèfon 971387895

Dissabte 5 d’agost a les 20h30, Festa setcentista al Museu de Menorca a Maó, a través de la música, l’art i la gastronomia de l’època. Farem un tast gastronòmic, i hi haurà l’actuació musical de Menorca Wind Quartet, que interpretarà peces del segle XVIII. Els que vingueu disfressats de personatges del segle XVIII rebreu un petit obsequi i el que vagi més ben caracteritzat, s’endurà dos catàlegs de l’exposició. S’hi projectarà també el mapping “El viatge creatiu de Calbó”

Divendres 24 de novembre a les 21h, sopar setcentista al Museu de Menorca a Maó, que prepararan Silvia Anglada i Toni Tarragó, xef i cap de sala, respectivament, del restaurant Es Tast de na Silvia de Ciutadella. En aquest cas també recorrerem Itàlia, Viena, Menorca, Cuba i Santo Domingo a través dels productes i els plats de l’època. Les places son limitades, pots fer la inscripció prèvia cridant al telèfon 971350955

,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *