Un sopar de la Nit de Nadal per a tots

Sopar Nit Nadal Caritas grup

Fra Roger i Cáritas Menorca van promour l’acció solidària “Un Sopar de la Nit de Nadal per a tots”, amb la col·laboració de diversos cuiners i cuineres, i proveïdors de producte, donant així continuitat a una iniciativa que havia duit a terme el cuiner Doro Biurrun durant els darrers anys a la zona de llevant de Menorca. Per tal de poder arribar a més persones necessitades, Doro va plantejar a Fra Roger coordinar l’acció juntament amb Cáritas, i que aquesta tingués un àmbit insular.

Els cuiners van elaborar 350 menús que van lliurar a Cáritas per a la seua distribució entre les persones i famílies necessitades per al sopar de la Nit de Nadal, a través de les difernts parròquies. El menú va consistir en crema de verdures amb aroma de formatge de Menorca, bè estofat amb fruites, i brownie de xocolati.

Els cuiners que van participar van ser: Tomás Cano (Royal Son Bou), Lidia Barber (Es Bruc), Miquel Mariano, Miquel Sánchez (Smoix), Sol Pons (Hotel Jardí Ses Bruixes), Joan Bagur (Rels), Ses Voltes Espai Gastronòmic, Patrick James (Pan y Vino), Carlos Juanico (Chef Juanico), Sonia Sintes (blog Simfonia al meu rebost), Doro Biurrun (Terra), Dani Florit (Ca N’Aguedet), Silvia Anglada (Es Tast de na Silvia)

Els proveïdors son: Sa Cooperativa del Camp, Cooperativa San Crispín, Agroilla, Formatges Quintana, S’Hort des Pont, Menaje Menorca i Diskont

Ho coordina tot Antoni Aguiló

Aquí pots veure la notícia que va emetre IB3 Televisió 350 Menús Solidaris i a continuació, un video amb les fotos de la jornada de repartiment dels menús:

,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: