Fra Roger, a la Fira del Formatge de Menorca as Migjorn

Fira Formatge Migjorn Victor Lidon

Fra Roger va participar a la Fira del Formatge de Menorca, as Migjorn, el diumenge dia 8 de maig, amb dues activitats:

A les 11h la bloguera Roser Mercadal del blog Sa cuina de na Roser va fer un Taller de Cuina amb Formatge per a fillets, en el que va mostrar als joves participants com fer unes minipizzes amb formatge de Menorca. Ses minipizzes van sortir bonissimes, i els fillets i filletes s’ho van pasar benissim.

Fira Formatge Migjorn Roser Mercadal

En sessió de capvespre, a les 18h el xef del restaurant Ca Na Pilar des Migjorn Victor Lidón, i el seu equip van protagonitzar la Demostració Gastronòmica i Tast d’una recepta feta amb formatgel Van fer un «chupito» de gelat de sobrasada amb mel de Menorca, espuma de formatge i terra de tinta, una petita mostra de la cuina excel·lent d’aquest jove cuiner, que els assistents van poder probar.

Fira Formatge Migjorn xupito

,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Translate »
A %d blogueros les gusta esto: