12 mesos 12 mossos, abril: dentol cuinat amb camamil·la, maonesa de musclos i ratatouille

Abril 2016 Victor Corchado foto plat

El mes d’abril, a la sèrie de videos «12 mesos 12 mossos»  patrocinada pel Departament de Projecció Econòmica del Consell Insular de Menorca, apareix per primera vegada el peix, un déntol que en Victor Corchado, xef el Restaurant Agua de l’Hotel Can Faustino de Ciutadella, cuina amb camamil·la i acompanya amb una maonesa assaborida amb suc de musclos i amb ratatouille. Com que la recepta és un poc extensa, vos la posam aquí com a document descarregable: Denton asado en manzanilla

També en aquesta ocasió, un grup de subscriptors del Diari Menorca, van poder gaudir de l’elaboració de la recepta, i la van provar, valorant molt positivament l’originalitat de la preparació, la acurada presentació, i la combinació de sabors.

Abril 2016 Victor Corchado Club Diari Menorca

Aquesta recepta, juntament amb el «Viatge culinari a la Menorca romana», organitzat amb el Museu de Menorca, son protagonistes de la pàgina gastronòmica del mes de febrer que Fra Roger té al Diari Menorca; aquí la pots veure i descarregar-te-la: Abril 2016 Victor Corchado pagina gastro Diari Menorca I a continuació, pots veure el video, amb tots els passos per a fer el plat:

 

, ,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Translate »
A %d blogueros les gusta esto: