12 mesos 12 mossos, març: sopa de formatge, cebes, escalunyes i anous

Joan Bagur sopa formatge i verdures

Ja tenim un nou capítol de la sèrie «12 mesos 12 mossos». Com sempre, una recepta elaborada amb productes de ‪Menorca‬ i de ‪temporada‬. Aquest mes de ‎març‬ hem volgut apostar per un producte molt nostre: el formatge vell. En Joan Bagur, del restaurant Rels de Ciutadella, ens mostra a cuinar una sopa de formatge amb cebes, escalunyes i anous. Boníssim! Si decideixes fer-ho a casa, aquí tens la recepta:

Ingredients (per a 4 persones):

Fent clic damunt l’ingredient trobaràs tota la informació sobre el producte al portal Agroxerxa

• 1,5 l brou de pollastre
• 650 g. Formatge Vell
• 250 g. de pasta d’anous
Calçots
• Xalotes
Porradell
Romaní (flor)
Flors variades i fulles

Elaboració:

Fondre el formatge dins el brou de pollastre a foc suau. Fregir les nous i triturar-les amb un robot de cuina fins a obtenir una pasta fina. Afegir la pasta dins la sopa. Escaldar les verdures i marcar-les en una graella. Muntar el plat i servir en una sopera.

En aquesta ocasió, un grup de subscriptors del Diari Menorca, van poder gaudir de l’elaboració de la recepta, i d’un tast posterior, acompanyat d’un dels vins de Binitord, el negre reserva Ciutat de Parella, premiat amb una medalla d’or al certàmen Catavinum 2016.

Club Subscriptors Mars Joan Bagur

Aquesta recepta, juntament amb el programa d’activitats que hem organitzat durant la Setmana Santa amb Trinitat Gilbert, periodista free lance que escriu a la revista web Ets el que menges, i al Diari Ara, son protagonistes de la pàgina gastronòmica del mes de febrer que Fra Roger té al Diari Menorca; aquí la pots veure i descarregar-te-la: Pagina Gastro Diari Menorca Mars 2016 i a continuació, pots veure el video, amb tots els passos per a fer el plat:

, ,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Translate »
A %d blogueros les gusta esto: