Assemblea de socis 2016, i dinar d’arròs de la terra a Ca N’Aguedet

El dissabte dia 13 de febrer de 2016 a les 12h al Centre de Convencions des Mercadal, l’associació Fra Roger va celebrar la seua assemblea anual de socis, amb el següent Ordre del Dia:

1. Intervenció del President
2. Aprovació de l’acta de l’assemblea de 21 de febrer de 2015
3. Memòria d’Activitats i Estat de Comptes any 2015
4. Pla Estratègic 2016 – 2017
5. Pla d’Actuació i Pressupost any 2016
6. Quota socis any 2016
7. Renovació de càrrecs i altres nomenaments
8. Torn obert de paraules

Assemblea 2016 mesa

Els assumptes més importants tractats en l’assemblea, durant la que es van produïr diverses intervencions i un debat ben interessant, van ser la Memória d’Activitats de l’any 2015, que pots veure i descarregar-te aquí: Assemblea 2016 Memoria Activitats 2015 i el Pla d’Actuació i Pressupost per a l’any 2016, aprovant-se que la quota de soci es manten en 25€ anuals. A més, s’han produit alguns canvis en els òrgans de Fra Roger: Rosa Rotger, autora del blog Tiberis a casa, ha estat designada vicepresidenta de l’associació, en substitució d’Elisabeth Julienne, que ara resideix a Anglaterra; i s’han incorporat a la junta com a vocals, Antoni Aguiló, gerent de la Cooperativa San Crispín, i Jaume de Febrer, propietari de l’Hotel & Restaurant Alcaufar Vell.

Aquí pots veure i descarregar-te la Memoria Activitats 2015

En acabar l’assemblea l’associació va convidar als socis a un dinar d’arròs de la terra, i algunes coses més, al Restaurant Ca N’Aguedet. El menú ha consistit en uns entrants de la carta de Ca N’Aguedet, xampinyó farcit de sobrassada amb crema de bolets, ceba farcida de carn, i conill amb figues, tots tres plats, excel·lents. A continuació s’ha servit l’arròs de la terra, que també ha resultat bonissim. Per endolcir aquest dinar hi va haver tronquets de Can Sintes, d’Alaior. Tot això, acompanyat de vi Ferrer de Muntpalau.

El menú va ser elaborat «a 4 mans» per Miquel Mariano i Dani Florit, escenificant així el relleu als fogons i la direcció d’aquest mitic restaurant, referent de la bona cuina menorquina. Miquel Mariano es va mostrar emocionat, i content de que Ca N’Aguedet tengui continuitat amb el xef Dani Florit, i el seu soci Pedro López a la sala, mantenint l’esperit del restaurant. Els prop de 30 assistents al dinar van gaudir de l’excel·lent menú i del bon ambient que hi havia entorn a la taula. També van assistir a l’àpat, convidats per Fra Roger, els periodistes gastronòmics de Mallorca Martina Zenden, Iñigo Morales de Rada i Willie Soler que eren a Menorca amb motiu de l’entrega dels premis anuals de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Illes Balears, i el president d’aquesta associació, el menorquí Bep Al·lès.

Assemblea 2016 cuiners

Article de Bep Al·lès al diari Ara, una crònica brillant del dinar posterior a l’assemblea de socis de Fra Roger a Ca N’Aguedet, del relleu en aquest mitic restaurant, i una recepta d’arròs de la terra «a l’antiga»: L’arròs de la terra, Fra Roger i Ca N’Aguedet

Video del canal «Exquisita Menorca» de Radio Menorca Ser, sobre «Assemblea anual de Fra Roger i reapertura de Ca N’Aguedet»:

,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Translate »
A %d blogueros les gusta esto: