Mostra de Cuina Menorquina 2015

Del 18 al 27 de setembre es celebra la sisena edició de la Mostra de Cuina Menorquina, organitzada per l’Associació de Restauració de Menorca. Una volta gastronòmica per 25 restaurants, que oferiran menús amb receptes tradicionals o modernitzades, elaborades bàsicament amb producte de Menorca.

Els restaurants poden oferir un Menú Mostra, al preu únic de 17€, i un Menú Gastronòmic, a preu lliure. A aquest enllaç pots veure tots els restaurants i tots els menús: Restaurants i Menús

Aquí tens l’esdeveniment al nostre Facebook

El dimars dia 15 de setembre a les 12h, es va presentar la mostra, al restaurant Tast des Mercadal, on es va informar de la oferta culinària de l’esdeveniment i es va degustar una el·laboració feta amb formatge Coinga, patrocinador de la mostra, una «mini fondue» amb vadella menorquina i crema de formatge, recepta del CRDO Queso Mahón Menorca (fotos de Bep Al·lès)

Mostra Cuina Menorquina roda premsa  Mostra Cuina Menorquina patxi  Mostra Cuina Menorquina tast

,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Translate »
A %d blogueros les gusta esto: