Tallers de cuina en família a la Festa del Medi Ambient de Maó

FMA Mao 2015 taller cuina familia

L’associació Fra Roger gastronomia i cultura va participar a la Festa del Medi Ambient de Maó 2015, que es va cel·lebrar a la Sinia Costabella (C/ Albert Camús) de Maó, els dies 5 i 6 de juny. Vam fer dos tallers de cuina en familia:

Divendres dia 5 a les 20h, dues cuineres-blogueres Roser Mercadal Mascaró, autora del blog Sa Cuina de na Roser i Silvia Alpiste, que té el blog Cuinar és senzill van cuinar per a un grup de pares i fills. Na Roser va fer coquetes amb sobrassada, amb diverses formes, que van resultar molt divertides per als fillets i filletes; i na Silvia va fer el dolç, uns mantecados d’ametlla, també amb formes divertides. Amdues elaboracions es van dur al forn del bar de l’Alcázar, i van poder ser degustades pels participants al taller.

FMA taller cuina Roser preparant   FMA taller cuina Silvia pastant

Dissabte dia 6 a les 12h van ser l’alumna de l’IES Mariàngels Cardona Silvia de Olives Moles i la cuinera-bloguera Antonia Taltavull Bosch, autora del blog Cou Cuineta les que van cuinar pels fillets que hi havia a la fira. N’Antònia va fer una crema de pastanaga amb taquets de formatge i palets de pa, molt saborosa; i na Silvia Olives va fer una amanideta d’espinacs i tomàtigues xerri amb vinagreta de mel, i unes mini hamburgueses de pollastre, carabassonet i formatge, bonissimes.

FMA taller cuina fillets   FMA taller cuina trio

Es tracta d’una activitat emmarcada en el projecte de «Valoració del producte de Menorca a través de la gastronomia», finançat pel programa Leader

Els tallers es fan en parella (pares/mares amb fills/es), i t’hi pots apuntar enviant-mos un missatge per Facebook a Fra Roger, o per correu a fraroger@gastronomiamenorquina.com

Aquí pots veure tot el programa de la Fira: Festa Medi Ambient Mao 2015 programa

,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Translate »
A %d blogueros les gusta esto: