Premis 2014, de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears

El divendres 6 de març de 2015, a l’IES Mariàngels Cardona de Ciutadella, l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Balears van entregar els seus premis anuals de 2014, per primera vegada a Menorca. L’acte d’entrega dels premis va tenir lloc després que els assistents gaudissin d’un magnífic dinar preparat pels alumnes de grau superior de l’escola, i servit pels de menjador. Hi van assistir el batle de Ciutadella, el conseller de Cooperació, Esports i Habitatge del Consell de Menorca i els regidors de Turisme dels ajuntaments de Ciutadella i de Maó. També estaven representades les principals entitats del món de la gastronomia, inclosa la més recent, Fra Roger.

Aquests van ser els premiats:

Cuiner de l’any: Felip LLufriu (Restauant Mon, de Ciutadella)
Restaurant Revelació: Restaurant Smoix (Ciutadella)
Cap de sala/Sumilier: Antoni Tarragó (Es Tast de na Sílvia) y Núria Pendàs (Sa Pedrera des Pujol), ex aequo
Forn o rebosteria: Forn Curniola
Promoció/Recuperació de Producte Local: Sa Cooperativa des Camp de Menorca
Trajectòria professional: Miquel Mariano (Ca n’Aguedet)

Aquí pots llegir una crònica completa de l’acte (publicada al Setmanari El Iris) i un text sobre cada premiat: Associacio Periodistes Gastronomics premis 2014 I aquesta és la notícia apareguda al Diari Menorca.

Diari Menorca premis APEG 2014

 

,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Translate »
A %d blogueros les gusta esto: